Human Life International Goa

U svibnju 2019. imali smo priliku upoznati brata i sestru iz Indije. Euban (19) i Ethel (22) su studenti koji žele promijeniti pogled na vrijednost svakog života u Indiji, a djeluju kroz organizaciju u koju je uključena cijela obitelj.

Indijci su poznati po svojoj kulturi, religioznosti i duhovnosti. U Indiji je postojala tradicija velikih obitelji, a sad se to mijenja zbog novih ideala u mladoj populaciji koje je donio utjecaj zapadne civilizacije.

Mi smo oduvijek bili pro life, a na to je jako utjecala naša obitelj. Najbolje što smo mogli dobiti od odrastanja, u smislu pogleda na život, je gledanje na koje se sve načine naša obitelj zalaže i bori za život. To nas je inspiriralo.

Naša udruga se zove Human Life International Goa. Osnovana je 1996. godine. Mi smo indijska podružnica međunarodne organizacije čije je sjedište u SAD-u, a podružnicu vodi naš otac. Okupljamo studente i umjetnike te prenosimo pro life poruku kroz različite oblike umjetnosti kao što su gluma, glazba, ples. Publiku nam uglavnom čine mladi ljudi.

Održavamo glazbene događaje za život. Sami pišemo svoje pro life pjesme, scenarije za filmove itd. Osim djelovanja kroz umjetnost, imamo i savjetovalište preko kojeg pomažemo ljudima u različitim situacijama. Imali smo tako priliku pomoći ženama s postabortivnim sindromom i spasiti živote djece od pobačaja. Održavamo i događanja gdje ljudi svjedoče o pobačaju, o tome kako je to utjecalo na njih i kako im je promijenilo mišljenje te kako se sad protive pobačaju.

Mi smo na poseban način posvećeni obrani braka i obiteljskog života. Volite svoju djecu i družite se s njima. Djeca koja odrastu u ljubavi svojih roditelja više cijene vrijednost svake osobe. Sve počinje u obitelji!

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *