misija i vizija

FORMACIJA

Želimo potaknuti mlade ljude da istraže različite perspektive te donesu zaključke, da formiraju stavove na temelju vlastitih propitivanja i tako učvrste svoje znanje i razviju sposobnost argumentiranja i debatiranja. Želimo da mladi budu otvoreni raspravama i različitim pogledima te tako uvijek propituju sebe i druge, ali i postaju sigurniji u zaključke i znanje koje su stekli.

misija i vizija

EDUKACIJA

Smatramo da se kritičko razmišljanje razvija u ranoj dobi pa smo prepoznali potrebu djelovati u srednjim školama. Htjeli bismo konferencijama i tribinama doprijeti do mladih ljudi, ponajprije studenata te organizirati događaje na fakultetima. Svojim djelovanjem preko društvenih mreža i web stranice približavamo istinu o vrijednosti čovjeka i dostojanstvu svake ljudske osobe.

misija i vizija

VOLONTIRANJE

Uključivanjem u zajednicu potičemo suradnju mladih ljudi te roditelja i djece u potrebi. Svojim djelovanjem i životom želimo poštovati svaki ljudski život i mijenjati zajednicu u kojoj živimo. Poštovanje svakog čovjeka je temelj za gradnju pravednog društva koje štiti svoje ranjive članove.